Millaista yhteistyö on kanssamme? Katso asiakkaidemme kommentit alapuolelta.

Petri Huitti

Olin todella tyytyväinen Timon valmennukseen, henkilökohtaisen polkuni, solmujeni, jarrujeni avaamisessa. Pääsin sinne itseni äärelle, voimani äärelle, keinojen karttuessa tuolta osin, miten pääsen toteuttamaan itseäni, auttamaan toisia, parhaalla mahdollisella tavalla, tavoilla.

Näin vain tällainen nuori kaveri kuten Timo voi neuvoa ja auttaa tällaista vanhempaakin konkaria. Timon ja Joonan maksuttomat kurssit, materiaalit, videot heidän sivuillaan vain tukivat omaa oppimistani, vaikka osa asioista olikin entuudestaan tuttuja, heidän toimestaan asiat oli vain pilkottu ja paketoitu, yksinkertaistettu sillä tavalla että tällainen yksinkertaisempikin kaveri saa niistä selvän. Ja tuotu riittävällä voimalla esiin jotta puupäisempikin joutuu haastamaan itseään, mistä tässä nyt on kyse, miten kannattaisi toimia, jne.

Suurkiitokset teille avustanne!

Petri Huitti, DI, teollisuuden toimitusketjujen ja henkisen hyvinvoinnin kehittäjä, valmentaja, kouluttaja 13.9.2016
Asiakas vuodelta 2016

Moi,

Tässä ytimekkäästi palaute siitä mitä hain ja olen saanut.

Tavoitteena oli breikata digipuolen tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Suomeksi sanottuna tehdä tuohta ja laajentaa yrityksen liiketoimintaa tälle sektorille. Ei mitään nappikauppaa vaan isommin ja kustannustehokkaasti.

Palikat tähän oli omasta takaa melko valmiina, mutta hommaa en ollut saanut kuitenkaan itse pelittämään kunnolla.

Aloitettiin Timon kanssa projekti 19.4.2016 ja ensimmäinen digituote meni ulos jo pari päivää tämän jälkeen. Kauppaa alkoi tämän jälkeen tulemaan aika mukavaan tahtiin.

Töitä asioiden oppimiseen on tullut tehtyä ja opittua kantapään kautta tiettyjä juttuja, mutta kyllähän tämä homma otti tuulta purjeisiin aika nopeasti. Alla olevat lukemat ehkä kertoo asiasta tarkemmin.

Timon projektista pyytämä summa oli kohtuullisen iso 6-7 tonnia. Se kuitenkin tuli takaisin korkojen kera jo ensimmäisen 2 viikon aikana.

Iso käsi ja kiitos! Homma jatkuu!

Asiakas vuodelta 2016

Edeltävän asiakkaan myyntitulokset

Arto Siurua, Suuri ostoseikkailu
Peeter Pärtel

Working together with Joona and Timo has been great right from the beginning. In first 48 hours we generated new sales over 10000 euros. Over next 12 months the same simple website generated sales more than 80000 euros.

And thats not all, we started together my online courses which have sold so far over 20000 euros as well. Are sales have been made to Estonian market in Estonian language, which is small and where incomes are rather small. It has been great first year and let's do it again and bigger.

Peeter Pärtel, Fast Track Education OÜ
Pekka Mattila

Olimme pitkään tuskailleet hyvinvointiliiketoiminnan hitaan kehittymisen kanssa. Toimet joita teimme, eivät tuntuneet toimivan niin hyvin kuin olisimme toivoneet ja junnasimme paikoillamme. Tilanne turhautti.

Lopulta palkkasimme Joona Luostarisen auttamaan meitä ja hänen terävät kysymykset saivat meidät ajattelemaan asioita täysin uudelta kantilta. Tajusimme vihdoin, miten tunneside vanhaan toimintaan oli uuden tiellä ja lähdimme rakentamaan yritystä kokonaan uuteen suuntaa. Muutokset saivat nopeasti tuulta alleen ja ensimmäinen kokonainen vuosi uudella suunnalla nosti liikevaihdon 50 000 euroon.

Jatkoimme Joonan kanssa yhteistyötä ja seuraavana vuonna liikevaihto tuplattiin. Joonan rooli tässä koko muutosprosessissa on ollut äärimmäisen tärkeä. Joskus yrittäjä ei nimittäin näe metsää puilta, vaan siihen tarvitaan ulkopuolista apua.

Joona on auttanut meitä näkemään selvästi ne asiat, joita meidän pitää ja ei pidä tehdä. Tämä selkeys on antanut rakettimoottorin yrityksemme kasvulle ja olemme kovaa vauhtia nousemassa Suomen suosituimmaksi hyvinvointiohjelmaksi. Ilman Joonan apua tätä luultavasti ei olisi käynyt.

Olen valtavan kiitollinen Joonan meille antaasta avusta. Ehkä ilman häntä olisimme pysyneet kiinnittyneenä vanhaan ja luovuttaneet ennen menestystä.

Voin suositella Joonan palveluita kaikille, jotka haluavat valmennusliiketoiminnan uudelle tasolle. Häneen investoitu raha on tullut meille takaisin ainakin kymmenkertaisesti ja kenties näin käy myös sinulle, jos kuuntelet mitä Joonalla on sanottavana.

Kiitos Joona kaikesta avustasi. Olet loistava siinä mitä teet.

Pekka Mattila, Hyvinvointistartin ja Digivallankumouksen perustaja
Karoliina Jarenko

Timo Hyväri on mahtava tyyppi! Omalla rennolla mutta periksiantamattomalla tavallaan hän haastoi meitä esittämällä yllättäviä ja rohkeita kysymyksiä, jotka osuivat kerta toisensa jälkeen suoraan ytimeen.

Hän auttoi meitä kehittämään strategiaamme ja ottamaan aimo harppauksen bisnesajattelussamme. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Timon kanssa ihmisille, jotka haluavat vähentää sohlaamista ja keskittyä oikeiden asioiden tekemiseen.

Karoliina Jarenko, Filosofian Akatemia
Tuula Hyyryläinen

Timon rauhallinen ja ammattimainen ote herätteli minua ajattelemaan ns. boxin ulkopuolelta.

Jäämme helposti jumiin tuttuihin ajatuskuviin, kunnes joku tulee paikalle ja näyttää uutta kuvakulmaa.

Tuula Hyyryläinen, NLP Master. Certified Goal Mapping Coach

Niina Sainius, Esiintymisvalmennus Ilo
Maikki Marjaniemi

Valmennuksen seurauksena teen vähemmän työtunteja kuin aiemmin, mutta tienaan lähes tuplatenemmän ja lisäksi työtehtäväni ovat nykyään vieläkin mielekkäämpiä. Todennäköisesti puolen vuoden päästä tienestini vielä triplaantuvat alkutilanteeseen verrattuna, ja pääsen auttamaan yhä useampaa ihmistä.

Tämä onnistui sillä, että valmennus opetti ja pakotti tekemään oikeita asioita oikeassa järjestyksessä. Omin avuin en olisi osannut enkä viitsinyt nähdä uuden tuotteen rakentamisen vaivaa. Loppujen lopuksi tuote syntyi kuitenkin melko helposti, muutaman tunnin määrätietoisella pakertamisella.

Suosittelen Asiakkaita vuoden jokaiselle päivälle – valmennusta kaikille valmentajille, jotka haluavat auttaa useampia asiakkaita ja saada rennomman arjen sekä valinnanvapautta aikatauluihinsa.

Maikki Marjaniemi
Jukka Joutsinniemi

Saimme Timon sparrauksessa konkreettisia ideoita liiketoimintamallimme terävöittämiseen. Timon käytännönläheinen sekä analyyttinen lähestymistapa auttoi meitä tunnistamaan kohderyhmämme todelliset tarpeet.

Sparraus tarjosi välitöntä hyötyä, olemme vieneet Timon terävöittämät ideat onnistuneesti käytäntöön valmennuksissamme.

Jukka Joutsinniemi, Lifted
Elisa Mattila

Lähtiessäni mukaan Joonan valmennukseen ei yritystoimintani kovasta yrityksestä huolimatta ollut oikein ottanut tuulta alleen. Joonan avulla olen löytänyt firmalleni oikean suunnan ja tehnyt toimintaani isoja muutoksia, jotka tuottavat haluttuja tuloksia. Lähtötilanteeseen nähden lähes kaikki on muuttunut – parempaan suuntaan ja valmennukseen investointi on tullut takaisin moninkertaisesti.

Joona osaa esittää oikeita kysymyksiä oikeissa paikoissa, herättää huomaamaan mikä on olennaista, kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja antaa teräviä neuvoja toiminnan kehittämiseen ja parantamiseen.

Suosittelen ehdottomasti lähtemään mukaan Joonan valmennukseen. Se on investointi, joka kannattaa.

Elisa Mattila, Hyvinvointistartti
Antti Jokela

Timon konkreettiset, kansantajuiset sekä rohkean provosoivatkin esimerkit antavat sinulle varmasti uusia näkökulmia omaan liiketoimintaasi. Näin tapahtui minullekin, vaikka olen työskennellyt markkinoinnin parissa jo vuosia ja koulutan siinä jatkuvasti omiakin asiakkaitani.

Kohdistamme resurssejamme entistä tarkemmin meille tärkeisiin kohderyhmiin ja pyrimme palvelemaan heitä paremmin samalla varmistaen oman liiketoiminnan pysyvyyden ja kasvun tässä asiakassegmentissä. Fokusoimme siis toimintaamme ja karsimme rönsyjä.

Antti Jokela, Parcero
Noora Korppi

Tärkein asia, jota sparrauksesta jäi käteen oli lisääntynyt itseluottamus – siihen, että olinkin jo oikeastaan ihan hyvällä tiellä ja osannut hahmottaa monia haasteista itse ihan oikein ja toisaalta myös siihen, että voin hyvin pyytää suurempaa korvausta palveluksistani. Hyvänä muistutuksena tuli myös oman ihannetyöpäivän rytmityksen pohdinta siitä näkökulmasta paljonko haluan asiakkaita. Session jälkeen käteeni saamani kysymyslista oli aivan timanttinen ja juuri sitä, mitä olin kaivannut siitä lähtien kun rupesin valmennuspalveluani muotoilemaan.

Osallistu jo! Tulet yllättymään siitä, miten monia omaa liiketoimintaa rajoittavia uskomuksia pääset kohtaamaan noinkin lyhyessä ajassa. Tilaisuus oli todella antoisa, inspiroiva ja herätti paljon ajateltavaa. Timolla on homma upeasti näpeissä. Valmentajana hänen merkittävin vahvuutensa on kyky haastaa asiakas todella ylittämään itsensä ja mielensä rajat.

Noora Korppi, Personal Coach
Tuuli Kaunisluonto

Sinulla on intohimo. Sinulla on ainutlaatuinen lahja josta moni ihminen hyötyy ja on kiinnostunut. Jotta oman viestin saa kuuluviin ymmärrettävällä tavalla on välissä askelia jotka yksinkertaisesti kannattaa tehdä, mutta joihin ei kannata käyttää liikaa aikaa joka on omasta ydintekemisestä pois. -Mm. tämän olen sisäistänyt ja Joonan tukemana vienyt käytäntöön. Vuosi sitten en olisi osannut kuvitella missä olen nyt oman tekemiseni ja yritykseni kanssa, vaikka siitä haaveilinkin… Asioita tapahtuu, kun on valmis antamaan niille siivet. Tässä valmennuksessa ei jäädä paikalleen vaan todella tehdään se mistä puhutaan.

Arvostan myös erityisesti Joonan inhimillistä lähestymistapaa, joka on omassa työssäni asiakkaitani kohtaan tärkeintä.

Vaikka oma matka yrittäjänä on alussa ja elämäntehtävästä niin vähän toteutettu pääsin Joonan avulla hyppäämään valovuosia eteenpäin itselleni sopivalla tavalla. Valmentajana en voi muuta sanoa kuin, että valmennus kannattaa jotta tavoitteeseen meennään ja matkasta nautitaan. Suosittelen palvelua jokaiselle joka on valmis nostamaan oman tekemisen seuraavalle tasolle!

Tuuli Kaunisluonto, Unelma Itsestä
Pessi Peura

Joona auttoi minua tuotteistamaan omat palveluni helposti ostettavaan muotoon. Löysin selkeän fokuksen omaan työhöni asiantuntijapalveluiden tarjoajana. Asiakassegmenttini kaventui, mutta asiakasmäärä moninkertaistui.

Palautteiden perusteella myös palveluideni laatu on parantunut ja olenkin voinut hyvillä mielin nostaa hintoja! Suosittelen Joonan sparrausta sinulle, joka haluat kasvattaa työsi vaikuttavuutta ja tulojasi siinä samalla.

Pessi Peura, Voimavalmentaja
Marika Vepsäläinen

Kiitos vielä sparrauksesta! Siitä oli tosi paljon apua.

Sparraus tapaaminen antoi todella hyvän startin palveluiden jatkotuotteistukselle ja viestinnän kirkastamiselle. Se sai tarkastelemaan valmennuspalveluiden kehittämistä ja niiden markkinointia vahvemmin asiakkaan näkökulmasta. Sain uutta puhtia ja näkökulmaa palveluiden tarkentamiseen ja koko oman liiketoiminnan kehitykseen.

Marika Vepsäläinen, Footprint Coaching & Consulting

Joonan valmennuksessa oivalsin mihin minun kannattaa oikeasti keskittyä. Keskityin liiketoimintojeni tuottavimpiin osioihin, kannattavuus on noussut. Miettimiset muuttuivat toiminnaksi.

Joonan valmennuksen hinta on tullut moninkertaisesti takaisin. Jos mietit Joonan valmennusta, olet ilmeisesti sen tarpeessa.
suosittelen ilmaista tapaamista.

Eija Nyman-Janatuinen