Kiinnostaisiko sinua tehdä valmentajana tai asiantuntijana vähemmän töitä ja tienata silti enemmän? - Jos kiinnostaa, varaa ilmainen strategiasessio (arvo 250€)

Haluatko tietää tyypillisen asiantuntijan tai valmentajan perusongelmat liiketoiminnassa? Ne ovat seuraavat:

  • Tuotteistaminen on kummallista. Siinä ei ole mietitty mitä asiakas haluaisi ostaa
  • Kannattavuus on kiikun kaakun. Hinnat ovat liian matalat tai työmäärä ei kohtaa laskutusta.
  • Tekemisestä puuttuu fokus. Yritetään olla ja tehdä liian montaa asiaa yhtäaikaa.
  • Yrittäjäosaamisessa olisi parantamisen varaa (Verot ja laskelmat on vieraita, turhia kuluja saattaa olla tuhansia euroja vuodessa)
  • Myynti ja markkinointi ovat täyttä mystiikkaa. Tärkeimpiä asioita ei mitata tai ei välttämättä edes tiedetä mitä ne ovat.
  • Ei osata hankkia yhteistyökumppaneita, joista olisi jotain hyötyä. Ei edes tiedä mitä etsii
  • Toiminta on kannattavaa, mutta siinä on paljon asioita joita voisi karsia ja/tai juttuja mihin voisi panostaa enemmän.

Nämä eivät välttämättä ole sinun haasteitasi, mutta saattavat olla. Ne on myös varsin yksinkertaisia ratkaistavaksi, kun tietää mitä tekee.

Ensin valitaan asiakas, mietitään mikä polttava ongelma hänellä on ja sitten pohditaan miten se voitaisi ratkaista mahdollisimman tehokkaasti.

Luodaan yksi valmennustuote, jossa on jotain kannattavuutta ja saadaan liiketoimintaan tilaa hengittää. Kun kassaan saadaan hiukan pelimerkkejä, elämä alkaa näyttää paremmalta. Vanne kiristää vähemmän. Aurinko paistaa paremmin risukasan risujen välistä.

Yrityksellä kun ei kuulemma oikein ole muita kriisejä kuin kassakriisi. Jos rahaa ei ole, niin sitten on hemmetin vaikea saada mitään muutakaan kuntoon.

Nämä yrittämisen ja valmennusbisneksen ongelmat ovat tulleet varsin tutuksi tässä viimeisen 10 vuoden aikana ja yli 100+ valmennuskokonaisuuden julkaisussa, niin näkee jo aika hyvin, että missä hommat voi mennä vikaan ja mitä virhettä ei kannata tehdä viidettäkymmenettä kertaa uudelleen, kun se on jo ehditty tehdä.

Jos tuskailet oman valmennusbisneksen kanssa, niin varaa ilmainen strategiasessio. Osaamme todennäköisesti sanoa heti mistä ongelmasi johtuvat ja miten voit ratkaista ne nopeasti.

HOX! Tämä strategiasessio ei ole kuitenkaan kaikille. Lue alta kriteerit ja täytä sen jälkeen vasta lomake, jos täytät kriteerit.

Meillä on hyvin tarkat kriteerit kenen kanssa haluamme toimia ja kenelle voimme tuoda parhaiten tuloksia. Varaa ilmainen strategiasessio, jos täytät seuraavat kriteerit. (EI ALOITTELIJOILLE)

 • Haluat rehellistä palautetta ja pystyt ottamaan sitä vastaan. Sinua kiinnostaa oppia itsestäsi ja bisneksestäsi
 • Sinun taloudellinen tilanteesi on sen verran hyvä, että sinun valmennusbisneksesi tuottaa jo rahaa. Emme ota strategiasessioon mukaan rengaanpotkijoita tai aloittelijoita
 • Siedät sitä, ettei aina ole mukavaa. Kehittyminen kuitenkin tapahtuu epämukavuusalueella.
 • Olisi erittäin mukavaa, jos olisit ollut yrittäjänä jo yli vuoden
 • Olet valmentaja, konsultti tai asiantuntija, joka saa asiakkailleen loistavia tuloksia aikaan, mutta oma jaksaminen ja liikevaihto ovat retuperällä.

Jos taas tunnistat itsesi seuraavasta listasta, älä hakeudu mukaan ja säästät molempien aikaa

 • Et halua tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Sinulle on tärkeämpää miellyttää kollegoita, antaa tietynlainen kuva itsestäsi tai hinkata jotain visuaalista yksityiskohtaa puoli vuotta.
 • Haluat tehdä bisnestä markkinassa, jossa ei yksinkertaisesti millään mittarilla kannatta tehdä bisnestä tai potentiaalia ei ole olemassa.
 • Et ymmärrä loogisia perusteluita. Muutat mielipidettäsi joka kerta, kun joku ohikulkija sanoo sinulle jotain.
 • Haluat istua leirinuotiolla laulamassa kumbaijaa ja pitää toisia kädestä. Tärkeintä on, että virittäydytään hyvään fiilikseen
 • Olet kiinnostunut enemmän siitä, että "opit jotain uutta" tai "innostut jostain mitä et vie, koskaan käytäntöön", kuin siitä, että teet asioita jotka tuottaa tuloksia.

Haluatko oppia luomaan itsellesi valmennustuotteen, joka kannattaa taloudellisesti, on ajankäytöllisesti järkevä ja oppia kokeilemaan sen tarjoamista asiakkaille, ilman riskiä? Varaa ilmainen strategiasessio, niin näytämme miten se onnistuu:

Lue tästä minkälaisia tuloksia asiakkaamme ovat saaneet:

Maikki Marjaniemi

Aloitin yhteistyön Joonan ja Timon kanssa, kun olin täyspäiväisesti valmennustyössä kuntokeskuksessa. Sain apua pienryhmäkurssin tuotteistamiseen, ja siitä kurssista tulikin hyvin suosittu ja sain noista tunneista parasta katetta työajalleni. Jatkoimme myöhemmin yhteistyötä, kun lanseerasimme yhdessä verkkovalmennuksen saman tuotteen pohjalta. Muutaman onnistuneen kampanjan jälkeen lopetin päivätyön kuntokeskuksella ja keskityin verkkovalmennukseen. Päätimme tehdä yhteistyöstä pitkäjänteisempää yritystoimintaa.

Nyt ensimmäisestä verkkokurssilanseerauksesta on kulunut kolme vuotta, ja liiketoiminta on kehittynyt aika huimaa vauhtia. Olemme palkanneet tiimiin mukaan useita työntekijöitä, ja omalla toiminimellään toimivat alihankkijat kuuluvat myös tiiviisti yrityksen toimintaan. Oma työnkuvani on muuttunut niin, että saan keskittyä tekemään pääosin sitä, missä olen parhaimmillani: tuotekehitystä, valmennusta ja sisällöntuotantoa.

Parasta yrityksen kehittymisessä on ollut kuitenkin se, että olen saanut niin mahtavia työkavereita! On upeaa, että minua paljon taitavammat ihmiset hoitavat asiakaspalvelun, markkinoinnin, teknisen puolen tuottamisen, yhteisöjen ylläpidon ynnä muuta. Homma pyörii niin jouhevasti, että voin myös hyvillä mielin lomailla säännöllisesti.

Tämä matka Joonan ja Timon kanssa on tuntunut turvalliselta, innostavalta ja vapauttavalta. Myönnettäköön, että tuntui aika jännittävältä, kun Joona ehdotti ensimmäisen kerran asiakaspalvelijan palkkaamista, mutta se tapahtui kyllä juuri oikeaan aikaan. Pian olisin hautautunut asiakaspalvelutehtäviin niin, etten olisi enää jaksanut keskittyä tuotteiden kehittämiseen tarpeeksi. Yksin en varmasti olisi uskaltanut tai osannut ottaa niitä askelia, jotka tarvittiin tähän pisteeseen pääsemiseen. Mitään hurjia riskejä ei olla otettu, vaan edetty sopivaan tahtiin toiminnan kehittyessä. On aika vapauttavaa, että minun itse ei tarvitse olla yrittäjyyden ja markkinoinnin suurguru, kun yhtiökumppanini tuovat sen osaamisen pöytään.

Maikki Marjaniemi
Teemu Eloranta, Sami Sundvik & Samuli Perälä 8viikkoa.fi

“Yhteistyö Timon ja Joonan kanssa

Lähdimme alun perin tekemään urheilijoille verkkovalmennusta ravinnon osalta, mistä olemme edenneet nopealla tahdilla painopudotukseen sekä liikuntaan. Olemme ensimmäisellä tilikaudella myyneet yli 15 000 valmennusta ja ylitämmekin kaikki isoimmatkin odotukset liikevaihdon suhteen. Tämän on mahdollistanut Timon ja Joonan vankka näkemys markkinoinnista sosiaalisessa mediassa sekä heidän kykynsä ajatella yrityksen etua.

Timolla ja Joonalla on oma tapansa toimia. He sanovat suoraan mikä on heidän mielestään järkevää, mutta myös kuuntelevat muiden osapuolten ajatuksia. Erityisen hienoa on heidän kykynsä sekä visionsa, kuinka kasvattaa liiketoimintaa oikeasti isolle tasolle. He osaavat myös käyttää tarvittaessa ulkopuolista apua sekä palkata lisää henkilökuntaa, mikä on kasvavan liiketoiminnan edellytys.

Alussa meillä oli haasteita kommunikaation suhteen, mutta siitä olemme ottaneet oppia. Tällä hetkellä kommunikaation taso on mainio. URV oy kasvaa tuotteiden sekä liikevaihdon osalta nopeaan, mikä vaatii myös enemmän yhteistyöltä. Luottamuksen taso Timon ja Joonan toimintaan on todella iso. Mielenkiinnolla odotan mihin Urheilijan ravintovalmennus oy:n kanssa vielä päästään.”

– Teemu Eloranta

”Aloitin yrittäjänä noin 11-vuotta sitten. Olen työskennellyt hyvinvointivalmentajana tavallisten ihmisten parissa sekä huippu-urheilun parissa ammattiurheilijoiden valmentajana.

Minulla oli ja on mielestäni hyvä osaaminen ja myös näytöt ovat osoittaneet, että valmennus toimii. En kuitenkaan osannut tehdä markkinointia ja myyntiä. Talous oli koko ajan tiukilla.

Perustimme kahden muun saman alan ammattilaisen (Sami Sundvikin ja Teemu Elorannan) kanssa yhteisen verkkovalmennuksia tuottavan yrityksen ja meidän onneksemme siihen mukaan lähti Timo Hyväri ja Joona Luostarinen tekemään markkinointia. He näkivät ideassamme potentiaalia.

Jo ensimmäisen tilikauden aikana olemme saaneet aikaan hämmästyttävän hyvää taloudellista tulosta ja myös hienon vastaanoton asiakkailta.

Suurimpana asiana koko hommassa pidän onnistunutta markkinointia ja myyntiä. Siinä Timo Hyväri on timanttinen ammattilainen.

Se, että meillä kolmella on erinomainen osaaminen ja pystymme luomaan toimivia verkkovalmennuksia, ei riitä. Pitää osata myös myydä ja markkinoida.

Sitä emme ilman Timoa ja Joonaa olisi osanneet tehdä.

Olen iloinen ja kiitollinen, että istuimme 1,5 vuotta sitten samaan pöytään ja aloitimme yhteistyön. Tästä on hyvä jatkaa”

– Samuli Perälä

Urheilijan Ravintovalmennus Oy:n liikevaihto hiukan yli vuosi yhteistyön aloittamisen jälkeen 12.9.2019 oli 756 895€

Teemu Eloranta, Sami Sundvik & Samuli Perälä 8viikkoa.fi
Esa Korhonen ja Henriika Maikku, Konsultointiasiakkaita vuodelta 2018

Timon kanssa käymämme valmennusprosessilla oli ratkaiseva merkitys yrityksemme kasvukehitykselle. Hyödyimme Timon kanssa tehdystä valmennuksesta perustavanlaatuisesti. Se näkyi lähes välittömästi yrityksemme taloudellisen tilanteen ja asiakasmäärien kasvussa.

Käytännössä loimme aiemmasta sekavasta palvelukokonaisuudestamme kokonaan uuden Täydennyskoulutuskokonaisuuden. Timon valmennuksen jälkeen olemme aloittaneet kolme koulutusryhmää vuosittain.

Timon avulla saimme kohdennettua palvelumme oikein sekä jalostettua markkinoinnin tuottavaksi. Timon avulla olemme pystyneet kehittämään palveluitamme viimeistellyimmiksi ja paremmin asiakkaitamme palveleviksi.

Timon tapa valmentaa on selkeä, myötätuntoinen ja tehokas. Saimme Timolta konkreettisia, suoraviivaisia ja helposti toteutettavia keinoja, jotka tehokkuudessaan innostivat jatkamaan. Suosittelemme Timoa kaikille, jotka haluavat nostaa yrityksensä toiminnan ja tuloksen uudelle tasolle!

Esa Korhonen ja Henriika Maikku, Konsultointiasiakkaita vuodelta 2018 SoulTeam
Marko Kaarto

Olen asuntosijoittaja ja valmentaja. Järjestän asuntosijoittamisen valmennuspäiviä Helsingissä ja yhden valmennuspäivän järjestely vie yleensä paljon aikaa. Aki oli jo minulle moneen otteeseen sanonut, että miksen julkaisisi näitä valmennuksia netissä. Näin minun ei tarvitsisi käyttää tilojen varaamiseen ja muuhun järjestelyihin niin paljon aikaa.

Lisäksi nettivalmennus mahdollistaisi sen, että ihmiset voisivat osallistua valmennukseeni ympäri Suomea ja heidän ei tarvisi matkustaa Helsinkiin. Tämä kuulosti houkuttelevalta, koska voisin tällä tavalla tehdä mahdollisesti paljon enemmän myyntiä.

Päätin hypätä Akin kelkkaan ja kuunnella hänen neuvojaan. Hänen ehdotus julkaista maksuton webinaari, jonka lopussa myisin webinaarien avulla järjestettävää laajempaa nettivalmennusta vaikutti niin simppeliltä, että se voisi jopa toimia.

Aki auttoi minua suunnittelemaan, kaikki markkinointimateriaalit ja tämän maksuttoman webinaarin, jonka lopussa myin omaa asuntosijoittamisen nettivalmennusta. Nettivalmennuksen julkaisu oli jättimenestys sillä tein Akin opastuksella ennätysmäärän myyntiä!

Akin webinaariopit toimivat erinomaisesti nettivalmennusten myynnissä ja taidan jatkossa pitää kaikki valmennukset vain netissä, koska se on niin helppoa. Jatkossa vähennän vielä omaa työtaakkaani muuttamallla valmennuksen tallenteet itsekäytäväksi verkkokurssiksi ja automatisoin myynnin itsestään pyörivällä webinaarilla Akin vinkkien mukaan. Automatisointia ja vapautta kerrakseen!

Marko Kaarto

TERVEISIN VALMENTAJIEN VALMENTAJAT

Timo Hyväri

En ole valmentanut pitkään aikaan, johtuen siitä, että olen keskittynyt rakentamaan yrityksiä valmentamisen ympärille.

Nyt kun Aki (alempana) tuli mukaan Valmentaja-Akatemian remmiin auttelemaan, annan asialle taas mahdollisuuden.

Referenssit ja meriitit?

  • yli 10 vuotta valmennusalalla
  • Valmistui stipendiaattina ja tradenomina vuonna 2011 Jyväskylän Tiimiakatemialta.
  • Osakkaana ja omistajana yli 12:sta yrityksessä
  • Olen tehnyt useita yli 100 000 euron lanseerauksia verkkokursseille Suomessa tai ollut mukana tekemässä niitä
  • Tuotteistettuja tuotteita 100+
  • Olen useiden mainoskampanjoiden takana mihin olet väkisinkin altistunut, sillä saatan painaa Facebook-markkinointiin yli 90 000 euroa kuukaudessa. Miksikö? Koska se kannattaa
  • 16 vuotta aika brutaalia itsetutkiskelua takana ja siitä syystä minua ei yksinkertaisesti kiinnosta käyttää energiaa projekteihin, mihin en halua. Joten joko tähän valmennukseen löytyy oikeanlainen jengi tai sitten teen jotain muuta

Aki Töyräs

Aki on Valmentaja-Akatemian tuorein vahvistus ja projektijohtaja. Hänellä on takanaan kymmeniä lanseerauksia ja vahvin osaaminen on webinaaripuolella. Aki opiskelee lakkaamatta uusia myyntitaktiikoita ja tuorempia asiantuntija- ja digibisneksen trendejä.

Referenssit ja meriitit?

  • Yli 7 vuotta valmennusalalla
  • Auttanut asiantuntijayrityksiä Suomessa myymään netissä tuotteita ja palveluita yli puolella miljoonalla eurolla monessa eri markkinassa.
  • Auttanut mm. myymään internetmarkkinoinnin palvelua 100 000 eurolla rakennusliikkeiden vanhoillisille toimitusjohtajille
  • Hän on toiminut taustajoukoissa monien mediastakin tunnettujen eksperttien kuten Tomi Kokon, Mikko Sjögrenin, Marko Kaarton, Tom Laineen verkkokurssilanseerauksissa.
  • Suunnitellut mm. 2 myyvää webinaariesitystä, joilla molemmilla on saavutettu kuusinumeroinen myynti Suomessa. (Vuodessa on tarvinut järjestää vain viisi webinaaria, jotta on saavutettu kuusinumeroinen myynti)
  • Auttanut erästä asiakasta tekemään myyntiä 50 000 eurolla nollan euron mainosbudjetilla hyödyntämällä yhteistyökumppanien listoja