Haluatko kirjoittaa vieraskirjoituksen blogiimme? Lue tästä ohjeet.

Ohjeet vieraskirjoituksiin

Moi,

Julkaistaan blogissa tällä hetkellä kerran viikossa kirjoituksia. Suurin osa näistä on meidän omia kirjoituksia, mutta mukaan mahtuu myös muiden kirjoittamia tekstejä.

Jos sinulla on jotain hyödyllistä opetettavaa asiantuntijoille, valmentajille ja yksinyrittäjille niin kuulemme mielellään aiheestasi.

Laita ehdotuksesi kirjoituksesta tai runko sisällöstä minulle niin voimme katsoa miten se sopii julkaisukalenteriin. Tältä sivulta saat ohjeet sisällön suunnitteluun ja kirjoittamiseen.

Laita viestiä minulle (Joona) osoitteeseen joona@valmentaja-akatemia.fi.

- Joona

Ps. Ole avoin ehdotuksille, joilla tekstiä voisi muokata enemmän blogin lukijoille sopivammaksi.

Itse kirjoitus

Pyrimme Valmentaja-Akatemian blogissa jakamaan helposti käyttöönotettavaa tietoa erilaisista asiantuntijoita kiinnostavista aiheista. Vaikka pituus ei ratkaise kaikkea niin olemme huomanneet, että paras pituus on 1500 - 4500 sanaa.

Tämän pituisessa kirjoituksessa ehditään aihe käsittelemään niin perinpohjaisesti, että lukija todella hyötyy siitä. Ja se on meidän kaikkien tavoite lopulta.

Tekstiä on hyvä jakaa väliotsikoilla ja pitää kappaleet sopivan lyhyinä, noin 3-4 lauseen pituisina. Tämä auttaa mobiilin kautta lukevia ihmisiä.

Tekstiin liittyvät kuvat.

Tekstiä on hyvä avata kuvilla tai mallinnuksilla. Liitä tekstin oheen vähintään 3, mutta mielellään useampi kuva.

Hyvä kuvan leveys on 600-800 pikseliä.

Kirjoittajan esittely

Kirjoita lyhyt parin kappaleen esittely itsestäsi, jossa kerrot kuinka autat ihmisiä ja miten olet päätynyt tähän tilanteeseen. Voit liittää mukaan myös kuvan itsestäsi.

Linkit

Kirjoituksesta linkitetään kirjoittajan nettisivuille/blogiin 2-3 kertaa. Voit itse valita linkit. Tosin käymme ne läpi ja varmistamme, että ne sopivat kirjoitukseen.

Linkkien olisi hyvä ohjata johonkin kirjoitukseen liittyvään tai sitä syvemmin avaavaan materiaaliin.

Jos haluat kerätä lukijoiden joukosta sähköpostiosoitteita niin luo jokin aiheeseen liittyvä raportti, opas tai e-kirja, jonka jaat sähköpostiosoitetta vastaan.

Kirjan/kurssin/tuotteen suosittelu

Jos sinulla on kirjoittamaasi aiheeseen liittyvä tuote, josta lukijat hyötyisivät niin voit vapaasti kirjoittaa siitä esittelyn. Vielä parempi vaihtoehto on, että lähetät tuotteen ensin meille ja me kirjoitamme suosittelun.

Siirry lukemaan blogia

SIIRRY BLOGIIN

Copyright © 2015 Valmentaja-Akatemia.fi. Rekisteriseloste.