VALMENTAJAYRITTÄJÄKSI PÄIVÄSSÄ - TÄYSIN ILMAINEN VERKKOKURSSI

Jaa kurssi myös ystävillesi, jos koet sen hyödylliseksi.

Miten voit ryhtyä testaamaan osaamistasi valmentajana (vaikka sinulla ei olisi vielä edes yritystä)

Minkä tahansa muutosprosessin yksi vaikeimmista ja tärkeimmistä vaiheista on ensimmäisen askeleen ottaminen. Ja juuri siihen monien matka tyssää. Sinun ei kannata olla yksi heistä.

Olemme Joonan kanssa miettineet miten kynnystä voi madaltaa ja miten asian kanssa kannattaa edetä. Tässä on meidän näkemyksemme siitä miten voit päivässä kokeilla, olisiko sinusta valmennusyrittäjäksi.

Miten voit laskuttaa ilman yritystä? Vaikka sinulla olisi työpaikka tai olisit työtön.

Ei ole järkeä perustaa yritystä heti, jos on vielä epävarma siitä, toimiiko oma juttu vai. Osalle sopii se, että hypätään suoraan syvään päähän, mutta osalle ei. Siksi kannattaa hyödyntää laskutuspalvelua, jos se on mahdollista. Selitän tällä videolla miten laskutuspalvelu toimii.

Näin voit ryhtyä valmennusyrittäjäksi nopeasti

Monille valmentajille valkenee ennen pitkää se vääjäämätön tosiasia, että yrittäjäksi on ryhdyttävä. Harva työllistää valmentajia organisaatioonsa, joten yrittäjyys on ainoa reitti elannon hankkimiseen.

Mutta ei yrittäjyys niin hirveää ole. Tässä sinulle eväät alkuun. Aloita yrittäjyytesi toiminimestä ja pärjäät varsin hyvin. Osakeyhtiön voit perustaa sitten myöhemmin rinnalle tai muuttaa toiminimestäsi itsellesi osakeyhtiön. Minulta löytyy molemmat.

Jos asia on sinulle täysin tuntematon, niin voit lukea toiminimen perustamisen vaiheet jo vuosia sitten kirjoittamastani artikkelista. Artikkelin löydät täältä.

Toiminimen perustamislomakkeen täyttäminen (y3-lomake)

Toiminimen pyörittäminen käytännössä

Näin teet laskun asiakkaallesi.

Toiminimen verotus

Jaa kurssi myös ystävillesi, jos koet sen hyödylliseksi.

Copyright © 2016 Valmentaja-Akatemia.fi. Rekisteriseloste.