Valmentaja-Akatemian henkilökohtainen sparraus

- Nosta kuukausilaskutustasi, voita pelkosi, kasvata itsevarmuuttasi ja jätä tyypillisimmät virheet tekemättä.

Timo Hyväri

Tämä palvelu on sitä varten, että minä tai Joona autamme sinut ottamaan seuraavan askeleen oikeaan suuntaan. Me emme tee mitään puolestasi, mutta autamme hahmottamaan mitä sinun kannattaisi tehdä seuraavaksi ja miten se kannattaisi tehdä.

Kenelle sparraus sopii?

Kaikille jotka haluavat tehdä omaa bisnestään kannattavammin*, vähemmällä vaivalla* ja asiakkaita kunnioittaen*.

*Kannattavammin tarkoittaa, että teet enemmän rahaa liiketoiminnallasi.

*Vähemmällä vaivalla tarkoittaa, että stressi ja kiire vähenee ja aikaa voi käyttää enemmän asioihin joilla on merkitystä.

*Asiakkaiden kunnioittaminen tarkoittaa sitä, että et lähde hakemaan pikavoittoja vaan teet aina niin laadukasta työtä kuin sinulle on mahdollista. Vain sillä tavalla varmistat, että menestyt nyt ja myös tulevaisuudessa.

Osallistuaksesi henkilökohtaiseen sparraukseen tarvitset lisäksi

Rahaa ja motivaatiota. (Vaikka suurin osa materiaaleistamme on ilmaista, oma aikamme ei ole. Jos et halua onnistua, emme voi viedä projektia maaliin puolestasi)

Sinun täytyy olla valmis tekemään asioita käytännössä. Me emme hanki sinulle tuloksia vaan autamme sinua tekemään ne tulokset itse. Siitä ei ole mitään hyötyä, että tulet meistä riippuvaiseksi. Se ei ole palvelun tarkoitus.

Halua viedä oma toiminta seuraavalle tasolle (tehdä fiksummin töitä, eli käyttää vähemmän aikaa ja tehdä enemmän rahaa. Yleensä se tarkoittaa luopumista jostain joka ei yksinkertaisesti toimi.)

Osalle ihmisistä on tärkeämpää olla ”oikeassa” kuin kasvattaa tuloksia ja olla onnellinen. Oikeassa olemisessa on se ongelma, että miten voimme auttaa sinua, jos tiedät jo kaiken ja teet kaiken jo mahdollisimman tehokkaasti? Miksi edes ottaisit yhteyttä?

Mitä ongelmia henkilökohtainen sparraus ratkaisee?

  • Turhien rönsyjen karsiminen omasta tekemisestä. Moni valmentaja hajottaa energiansa vähän kaikkeen ja juuri siksi he eivät saa aikaiseksi mitään mitattavia tuloksia. Tai saavat niitä paljon vähemmän kuin olisi mahdollista.
  • Oman viestinnän kirkastaminen. Jos asiakkaasi ei voi mitenkään ymmärtää mitä hän voisi sinulta ostaa ja mitä ongelmia se ratkaisee, ei hän voi sinulta mitään myöskään ostaa. Jos tarjoat kaikkea, et tarjoa kenellekään mitään.
  • Nykyisen jo toimivan liiketoiminnan digitalisoiminen (esim. Siirtyminen verkkovalmennukseen tai asiakkaiden hankkiminen interwebsteristä)
  • Omien hintojen nostaminen ja kannattavuuden parantaminen. Yleensä asiakkailla ei olisi mitään ongelmaa maksaa enemmän, mutta jostain syystä valmentajan oma uskomusjärjestelmä ei mahdollista sitä, että hintoja voisi nostaa.
  • Itsevarmuuden lisääminen ja pelkojen vähentäminen. Useimmilla meistä on alitajuisia pelkoja, jotka sabotoivat tekemistämme. Luuloja itsestämme, jotka eivät palvele meitä. Suurin haaste näissä peloissa on, että emme huomaa niitä kovin helposti. Kun emme huomaa niitä, emme voi korjata niitä. Siksi ulkopuolinen palaute voi auttaa tiedostamaan pelot ja myös poistamaan ne
  • Unelma-asiakkaiden hankkiminen. Kenen kanssa sinun kannattaa tehdä töitä ja mistä heidät voisit löytää. Moni ottaa työnteon jonkinlaisena rangaistuksena, mutta oikeasti kusipäiden kanssa ei kannata tehdä hommia. Ei siitä mitään tule kuitenkaan.

Miten henkilökohtainen sparraus toimii?

Henkilökohtainen sparraus koostuu kolmesta tapaamisesta ja sparrauksen kokonaiskesto on alle kuukauden. Tapaamisten välillä käytössäsi on sähköpostituki. Yhden tapaaminen kestää tunnin, mutta joskus aikaa menee hiukan enemmän tai vähemmän.

Tapaamisten väli on muutamista päivistä kahteen viikkoon. Se riippuu siitä mitä olemme tekemässä.

Tapaamiset voidaan pitää skypessä tai livenä Helsingin keskustassa. Tapaamisten välillä voi olla kotitehtäviä, mutta ei välttämättä. Emme tee mitään ylimääräistä. Vain niitä asioita, jotka palvelevat sinua.

Tyypillinen kotitehtävä on ”opiskella” blogiteksti tai pari ja keskittyä tekemään jotain asiaa viikon tai kahden ajan.

Ennen henkilökohtainen sparraus kesti 6 kuukautta, mistä moinen muutos?

Siihen on muutamia syitä ja luettelen ne seuraavaksi.

Osaamme nykyään paljon enemmän, joten ongelmat löytyvät ja ratkeavat nopeammin. Käytetty aika ole muutenkaan mittari tehokkuudelle. Tärkeintä on katsoa mihin energian kohdistaa ja millä intensiteetillä.

Oppirahat on maksettu ja harharetket on tehty. Kaiken lisäksi maailma on nykyisin niin nopeasti muuttuva, ettei kannata yrittää ratkoa ongelmia kovinkaan pitkälle tulevaisuuteen.

Kannattaa miettiä mihin on menossa ja ratkoa pahimmat ongelmat mitkä ovat käsillä nyt. Sitten seikkailu jatkuu. Sparrauksen voi ottaa uudelleen sitten, kun sen aika taas on.

En usko enää jäykkiin prosesseihin, jotka etenevät kuin juna. Jokainen asiakaskohtaaminen on omalla tavallaan uniikki ja etukäteen on mahdotonta sanoa miten kunkin kannattaa tehdä.

Voin vain auttaa sinua oivaltamaan itse, miten sinun kannattaisi tehdä nyt. Sen lisäksi voin tarjota kaiken oman ja asiakkaideni kokemuksen käyttöösi. Monet virheet on jo tehty, eikä niitä kannata tehdä uudelleen. Ei ainakaan samoja virheitä.

Sparrauksen takuu

Takuu sama kuin aina. Jos olet tyytymätön sparraukseen, sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään.

Kysyn asiasta aina sparrauksen lopuksi ja sitten katsomme yhdessä olitko tyytyväinen sparraukseen vai et.

Sparrauksen hinta 

Sparraus maksaa 1500 euroa + alv 24%.

50% hinnasta maksetaan sparrauksen alkaessa ja loput sparrauksen päätyttyä. Tai jos lunastat takuun niin sitten palautan sinulle jo maksamasi 750 euroa.

Jos teet selkeästi myyntipainotteista hommaa, silloin voimme sopia provisiopohjaisen palkkion. Esimerkiksi prosenttiosuus myyntiprovisiostasi seuraavien 3 kuukauden ajan.

Provisiopohjaiset sopimukset neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Tässä erään asiakkaamme kommentti henkilökohtaisesta sparrauksesta

Olin todella tyytyväinen Timon valmennukseen, henkilökohtaisen polkuni, solmujeni, jarrujeni avaamisessa. Pääsin sinne itseni äärelle, voimani äärelle, keinojen karttuessa tuolta osin, miten pääsen toteuttamaan itseäni, auttamaan toisia, parhaalla mahdollisella tavalla, tavoilla.


Näin vain tällainen nuori kaveri kuten Timo voi neuvoa ja auttaa tällaista vanhempaakin konkaria. Timon ja Joonan maksuttomat kurssit, materiaalit, videot heidän sivuillaan vain tukivat omaa oppimistani, vaikka osa asioista olikin entuudestaan tuttuja, heidän toimestaan asiat oli vain pilkottu ja paketoitu, yksinkertaistettu sillä tavalla että tällainen yksinkertaisempikin kaveri saa niistä selvän. Ja tuotu riittävällä voimalla esiin jotta puupäisempikin joutuu haastamaan itseään, mistä tässä nyt on kyse, miten kannattaisi toimia, jne.

Suurkiitokset teille avustanne!

Petri Huitti, DI, teollisuuden toimitusketjujen ja henkisen hyvinvoinnin kehittäjä, valmentaja, kouluttaja 13.9.2016

Aloita täältä: Sovi itsellesi ilmainen kartoitustapaaminen (pakollinen)

Sparraus aloitetaan aina ilmaisella tapaamisella. Voimme aloittaa sparrauksen vaikka heti ilmaisen tapaamisen aikana, mutta se päätetään sitten.

Ilmainen tapaaminen on sitä varten, että voin oppia sinun tilanteestasi olennaiset asiat

Mitä haluat?

Mitä estää sinua saamasta mitä haluat?

Mitä olet jo kokeillut?

Millainen tyyppi olet

Näiden perusteella minäkin saan tietää, haluanko tehdä kanssasi töitä vai en. Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta tapaamisesta, heitä viestiä minulle osoitteeseen timo@valmentaja-akatemia.fi tai käytä alla olevaa lomaketta.

Henkilökohtainen sparraus

Joona Luostarinen

Copyright © 2016 Valmentaja-Akatemia.fi. Rekisteriseloste.