Tämä sparraus sopii sinulle, kun haluat oppia julkaisemaan verkkovalmennuksen kannattavasti (eli myydä sitä jonkin verran)

VALMENTAJA-AKATEMIAN UUSITTU HENKILÖKOHTAINEN SPARRAUS

Koska meiltä ostetaan noin 100% ajasta jotain joka liittyy verkkovalmennuksien julkaisemiseen tai myyntiin, päätimme profiloida henkilökohtaisen sparrauksemme uudelleen vastaamaan sitä tarvetta.

Kun osallistut henkilökohtaiseen sparraukseen, autamme sinua toteuttamaan verkkovalmennuksen julkaisun ja myynnin itse.

Emme tee julkaisua puolestasi (se maksaa huomattavasti enemmän), mutta kuljemme rinnallasi julkaisun ajan ja pidämme kädestä kiinni.

Sparraus auttaa sinua seuraavissa haasteissa

 1. Miten luodaan verkkovalmennus, jolle on kysyntää?
 2. Mitä se vaatii, että tuo verkkovalmennus saadaan myydyksi? Kannattaako projektia toteuttaa ylipäätään?
 3. Miten kirjoitetaan myyntisivu, josta asiakas haluaa ostaa valmennuksen?
 4. Mistä saadaan riittävä määrä asiakkaita myyntisivulle?
 5. Miten mitataan myykö se myyntisivu vai ei? Miten testataan myyntisivua, että siitä saadaan jatkuvasti parempi ja parempi?
 6. Miten Facebook-mainontaa tehdään järkevästi (mitkä ovat oikeita kohderyhmiä, mihin mainoksissa pitää kiinnittää huomiota, millainen budjetti tarvitaan?)
 7. Miten vältetään helvetinmoinen läjä turhaa työtä ja typeriä päätöksiä jo ennen projektiin ryhtymistä.

Missä tilanteessa sinun kannattaa hyödyntää henkilökohtaista sparrausta?

 

Osallistu sparraukseen jos sinun tilanteesi on jokin seuraavista:

 • Olet launchaamassa verkkovalmennustasi tai mietit sellaisen rakentamista (moni tekee juuri tässä kohdassa ihan uskomattoman kalliita virheitä ja ihan turhaan)
 • Olet jo rakentanut verkkovalmennuksen ja yrität keksiä miten sitä saisi myydyksi
 • Sinulla on jokin teknillinen ongelma (valmennusalustan valinta, uusien nettisivujen rakentaminen, jokin maksujärjestelmähaaste tai muuta vastaavaa)
 • Sinulla on idea verkkovalmennuksesta ja haluaisit tietää onko ideassa mitään järkeä vai ei?
 • Markkinointisi ei ole kannattavaa, eli mainoksesi eivät toimi tai myyntisivu ei vedä.

Mitä sparraus sisältää käytännössä?

 • 3 tapaamista, joista jokainen kestää maksimissaan 1,5 tuntia. (tapaamisten maksimiväli 2 viikkoa) Lisätapaamisia voi sopia tarpeen mukaan, mutta yleensä 3 riittää.
 • Sähköpostituki tapaamisten välillä. Kerro huolesi ja sinulle vastataan.
 • Kotitehtävät (sellaiset jotka auttavat sinua etenemään kohti tavoitteitasi). Nämä toki saa olla tekemättä, mutta sparrauksen hyöty on silloin 0
 • Kaiken minun ja Joonan kokemuksen käyttöön hyvin tiivistetyssä muodossa. Lähes aina pystymme kertomaan mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Mitä tiede sanoo ja miten hommat toimivat käytännössä. Tämä johtuu siitä, että me luemme, testaamme ja olemme itse mokanneet niin hemmetin monta kertaa.
 • Kaikki verkkovalmennuksemme mitä olemme tuottaneet valmentaja-akatemian puolelle (yhteensä 6 kappaletta, yhteisarvo 3141 euroa). Saat nämä siksi, koska on fiksumpaa käyttää sparrausaika käytännön ongelmien ratkaisemiseen kuin teorian opiskeluun. Voit opiskella teoriaa yllin kyllin omalla ajallasi

Mitkä ovat sparraustapaamisten sisällöt?

Ensimmäinen tapaaminen

Ensimmäisessä sparrauksessa luomme suunnitelman, jonka pohjalta lähdemme etenemään. Samalla kartoitamme mitä resursseja on käytössä suunnitelman toteuttamiseen.

- Mitä kumppaneita voisit hyödyntää?

- Paljonko on rahaa markkinointiin?

- Mistä löydämme asiakkaat ja miten heitä kannattaa lähestyä?

- Mikä valmennuksen myyntikulma on?

Tapaamisen lopuksi saat tehtäväksi selvittää asioita, jotka ovat epäselviä ja myyntisivun kirjoittamisen mallin perusteella. Myyntisivun kirjoittaminen selkeyttää myös sitä, millainen valmennuksesi on.

Toinen tapaaminen

Toisessa tapaamisessa hiomme myynnillisiä yksityiskohtia kuntoon. Katsomme yhdessä läpi myyntisivua ja mietimme miten siitä saisi vielä paremman.

Tässä vaiheessa on myös järkevää siirtyä kohti myyntiä. Katsoa Facebook-mainoksia kuntoon tai hyödyntää kumppaneita. Lähestymistapa riippuu siitä, että mitä olet tekemässä ja kenelle. Myös se ketä tunnet vaikuttaa paljon siihen, mitä on järkevää tehdä.

Kotitehtäväksi jää siirtyä kohti myyntiä ja ryhtyä tekemään ensimmäisiä kokeiluja.

Kolmas tapaaminen

Tässä vaiheessa katsomme mikä kokeiluista toimii, mikä ei toimi ja mihin energia, aika ja rahat kannattaa keskittää. Pointtina on kuitenkin saada homma kannattamaan ja silloin ei ole järkeä syytää rahaa asioihin, jotka eivät tuota tuloksia.

Jokaisen tapaamisen välissä on runsaasti tekemistä. Mitä enemmän panostat, sen enemmän saat irti sparrauksesta.

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet?

Pekka Mattila

Olimme pitkään tuskailleet hyvinvointiliiketoiminnan hitaan kehittymisen kanssa. Toimet joita teimme, eivät tuntuneet toimivan niin hyvin kuin olisimme toivoneet ja junnasimme paikoillamme. Tilanne turhautti.

Lopulta palkkasimme Joona Luostarisen auttamaan meitä ja hänen terävät kysymykset saivat meidät ajattelemaan asioita täysin uudelta kantilta. Tajusimme vihdoin, miten tunneside vanhaan toimintaan oli uuden tiellä ja lähdimme rakentamaan yritystä kokonaan uuteen suuntaa. Muutokset saivat nopeasti tuulta alleen ja ensimmäinen kokonainen vuosi uudella suunnalla nosti liikevaihdon 50 000 euroon.

Jatkoimme Joonan kanssa yhteistyötä ja seuraavana vuonna liikevaihto tuplattiin. Joonan rooli tässä koko muutosprosessissa on ollut äärimmäisen tärkeä. Joskus yrittäjä ei nimittäin näe metsää puilta, vaan siihen tarvitaan ulkopuolista apua.

Joona on auttanut meitä näkemään selvästi ne asiat, joita meidän pitää ja ei pidä tehdä. Tämä selkeys on antanut rakettimoottorin yrityksemme kasvulle ja olemme kovaa vauhtia nousemassa Suomen suosituimmaksi hyvinvointiohjelmaksi. Ilman Joonan apua tätä luultavasti ei olisi käynyt.

Olen valtavan kiitollinen Joonan meille antaasta avusta. Ehkä ilman häntä olisimme pysyneet kiinnittyneenä vanhaan ja luovuttaneet ennen menestystä.

Voin suositella Joonan palveluita kaikille, jotka haluavat valmennusliiketoiminnan uudelle tasolle. Häneen investoitu raha on tullut meille takaisin ainakin kymmenkertaisesti ja kenties näin käy myös sinulle, jos kuuntelet mitä Joonalla on sanottavana.

Kiitos Joona kaikesta avustasi. Olet loistava siinä mitä teet.

Pekka Mattila Digivallankumouksen perustaja
Peeter Pärtel

Working together with Joona and Timo has been great right from the beginning. In first 48 hours we generated new sales over 10000 euros. Over next 12 months the same simple website generated sales more than 80000 euros.

And thats not all, we started together my online courses which have sold so far over 20000 euros as well. All sales have been made to Estonian market in Estonian language, which is small and where incomes are rather small. It has been great first year and let’s do it again and bigger.

Peeter Pärtel Fast Track Education OÜ
Asiakas vuodelta 2016

Moi,

Tässä ytimekkäästi palaute siitä mitä hain ja olen saanut.

Tavoitteena oli breikata digipuolen tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Suomeksi sanottuna tehdä tuohta ja laajentaa yrityksen liiketoimintaa tälle sektorille. Ei mitään nappikauppaa vaan isommin ja kustannustehokkaasti.

Palikat tähän oli omasta takaa melko valmiina, mutta hommaa en ollut saanut kuitenkaan itse pelittämään kunnolla.

Aloitettiin Timon kanssa projekti 19.4.2016 ja ensimmäinen digituote meni ulos jo pari päivää tämän jälkeen. Kauppaa alkoi tämän jälkeen tulemaan aika mukavaan tahtiin.

Töitä asioiden oppimiseen on tullut tehtyä ja opittua kantapään kautta tiettyjä juttuja, mutta kyllähän tämä homma otti tuulta purjeisiin aika nopeasti. Alla olevat lukemat ehkä kertoo asiasta tarkemmin.

Timon projektista pyytämä summa oli kohtuullisen iso 6-7 tonnia. Se kuitenkin tuli takaisin korkojen kera jo ensimmäisen 2 viikon aikana.

Iso käsi ja kiitos! Homma jatkuu!

 

Asiakas vuodelta 2016

Maikki Marjaniemi

Lähdin mukaan Valmentaja-Akatemian Asiakkaita vuoden jokaiselle päivälle -verkkokurssille 1,5 vuotta sitten. Siitä lähtien tienestini ja tyytyväisyyteni työnkuvaani on ollut nousussa.

Aloitimme Joonan ja Timon kanssa tiiviimmän yhteistyön syksyllä 2016, jolloin saimme ensimmäisellä verkkokurssilleni mukaan yli 600 osallistujaa. Se on huima määrä, kun en ollut entuudestaan tunnettu valmentaja. Voittoa tuli sen verran paljon, että pystyin siirtymään tekemään töitä vain itselleni, kun aiemmin olin työskennellyt liikuntakeskuksessa toiminimellä. Myös seuraava verkkovalmennusjulkaisu menestyi mainiosti, ja opimme edelliseltä kerralta tekemään kaiken paremmin myynnin ja asiakaspalvelun kannalta.

Yhteistyö Joonan ja Timon kanssa on aina ollut helppoa, luotettavaa ja hauskaa. Parasta on se, että minä saan keskittyä tekemään sitä, missä olen parhaimmillani ja myynnin ja markkinoinnin tekniset puolet hoitaa joku muu. Valmentaja-Akatemialta olen saanut myös apua valmennuksen käytännön toteutukseen.

Yhteistyön ansiosta vapaa-aikani ja elantoni on moninkertaistunut, teen mielekkäämpää ja monipuolisempaa työtä kuin ennen ja voin auttaa moninkertaista määrää asiakkaita kuin aiemmin. Elämäni on vapaata ja tulevat suunnitelmat innostavia.

Maikki Marjaniemi Personal Trainer

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Nämä saattavat askarruttaa myös sinun mieltäsi

Toteutatteko te minulle esimerkiksi nettisivut?

Emme. Vain poikkeustapauksissa lähdemme tekemään syvempää yhteistyötä ja alamme panostaa myös tekniseen tukeen. Voimme kyllä osoittaa oikeaan suuntaan, jos aiot hankkia itsellesi nettisivut.

Väärin tehtyjä nettisivuja nimittäin on jo ihan riittävästi.

Teettekö te provikkapohjaisia sopimuksia?

Vain äärimmäisessä poikkeustapauksessa. Olemme testanneet tätäkin ihan riittävästi oppiaksemme, että hyvin harvoin erilaiset testikuviot ovat rahallisesti kannattavia, vaikka niistä oppii paljon.

Jos haluat hyödyntää apuamme toteutuksessa niin kannattaa lähettää tiedustelu Joonalle osoitteeseen joona(at)valmentaja-akatemia.fi

Millaista sparraus on käytännössä?

Yksinkertaista.

Me istumme samaan pöytään tai avaamme skypeyhteyden välillemme. Sitten sinä kerrot huolesi ja minä kyselen tarkentavia kysymyksiä. Kun olemme saavuttaneet jonkinlaisen yhteisen ymmärryksen siitä missä menet nyt ja mihin haluat mennä tulevaisuudessa, kerron muutamia omia näkemyksiäni siitä mitä voisi tehdä, laadimme niiden pohjalta toimintasuunnitelman ja parit ensimmäiset askeleet jäävät kotitehtäväksi.

Lopuksi sovimme seuraavan tapaamisen.

Voitko kirjoittaa minulle myyntisivun tekstit?

Voin auttaa sinua kirjoittamaan myyntisivun tekstit. Se yleensä tarkoittaa sitä, että sinä kirjoitat ensimmäisen version mallin pohjalta, sitten annan palautetta ja fiksaillaan sitä eteenpäin. Tämäkin ratkaisu on huomattavasti edullisempi kuin oikean copywriterin palkkaaminen, jonka hinta voi liikkua viisinumeroisissa luvuissa.

Kuinka pitkä aikaväli sparrauskertojen välillä voi olla?

2-3 viikkoa. Haluamme, että sparraukseen osallistuu asiakkaita, jotka ovat tekemässä jotain juuri nyt. Jos vain pyörittelemme ajatuksia ja emme tee mitään, sparrauksen hyödyt jäävät nollaan.

Mikä sparrauksen arvo on?

Sparrauksen arvo on asiakkaiden saamien tulosten perusteella helposti 30 000 - 90 000 euroa. Tuollaisia tuloksia on saavutettu muutamissa viikoissa ja kuukausissa. Tietysti sparrauksen arvo on enemmän pitkällä aikavälillä.

Huom! rahallinen voitto on vain yksi sparrauksen eduista.

Tärkeintä on säästetty aika ja energia. Jos sparrauksen avulla päätät olla tekemättä yhden huonon päätöksen ja puolen vuoden harharetken sen mukana, sparraus säästää aikaa ja stressiä sinulta puolen vuoden verran.

Jos olet yhtään epävarma jonkun ison päätöksen edellä, sparraus voi auttaa sinua tekemään huomattavasti paremman päätöksen asiasta. (pitäisikö minun käyttää twidiä valmennusalustana? Vastaus on: ei koskaan)

Sparrauksen arvo muodostuu näistä kysymyksistä:

 • Paljonko voit tienata enemmän hyödyntämällä osaamistamme?
 • Paljonko voit säästää tai olla menettämättä rahaa hyödyntämällä osaamistamme? (huonot facebook-mainokset maksavat myös rahaa)
 • Paljonko säästät aikaasi kun ei tarvitse miettiä, että miten ihmeessä mikäkin asia kannattaa tehdä?
 • Paljonko säästät itseäsi stressikuormitukselta ja mielipahalta, kun vellot epävarmuudessa ja et tiedä millä perusteella päättäisit etenemisestä tai kenen neuvoja pitäisi noudattaa. Paljon on olemassa hyviä neuvoja, mutta on vaikea suodattaa niistä mitä kannattaa tehdä, jos kokemusta ei ole kovin paljon.

Bonus (arvo 3141 euroa)

Kun osallistut sparraukseen, saat käyttöösi kaikkien verkkovalmennuksiemme sisällön. Tästä on sinulle moninkertainen hyöty kahdesta syystä:

 1. Sparrauksessa voimme keskittyä käytännön juttuihin, emmekä teorian jumppaamiseen ja saat sparrauksesta enemmän irti
 2. Voit hyödyntää saamaasi materiaalia myös muuhun bisneksesi kehittämiseen. Olemme tehneet paljon muutakin kuin myyneet verkkovalmennuksia. Pelkästään hinnoitteluun liittyvät vinkit voivat moninkertaistaa kannattavuutesi.

Mikä sparrauksen hinta on?

Sparrauksen hinta on 1860 euroa (1500€ + alv 24%)

Sparraus oli ennen kuuden kuukauden mittainen prosessi, sinne pääseminen oli vaikeaa ja hinta oli nelinkertainen. Yleensä asiakkaiden ongelmat ratkesivat kuukaudessa tai sitten ei ollenkaan.

Joten miksi tehdä asioista vaikeampaa kuin ne ovat. Keskitytään sen ongelman ratkaisemiseen mikä on käsillä juuri nyt.

Osallistumisen hinta maksetaan täysimääräisenä siinä vaiheessa, kun päätät osallistua valmennukseen painamalla alla olevaa nappia.

Montako paikkaa sparraukseen on?

Sparraukseen on avoinna enää kaksi paikkaa, joten nopeat syövät hitaat. Paikkoja aukeaa lisää loppukeväästä tai alkusyksystä. Riippuen vähän miten muut projektit etenevät.

Varaa paikkasi heti

Maksettuasi osallistumismaksun sinulle lähtee sähköposti, jossa on muutamia lisäkysymyksiä. Samalla saat tunnukset kaikkiin verkkovalmennuksiimme.

Kun vastaat viestiin ja siinä oleviin kysymyksiin, otan sinuun yhteyttä ja voimme sopia ensimmäisen tapaamisen.

1500€ + alv 24%
Kyllä, haluan osallistua henkilökohtaiseen sparraukseen

P.S. Jos jokin jäi askarruttamaan, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen timo@valmentaja-akatemia.fi ja kysyä asiasta.