TÄRKEIMMÄT LISÄOSAT WOOCOMMERCEEN

1. Digital Goods Checkout

Tämän lisäosan avulla voit poistaa asiakkaalta kassalla täytettävien asioiden määrää. Tarkoitan tällä sitä, että sen sijaan, että asiakas täyttää osoitteet, puhelinnumeron jne, hän voi täyttää vain nimen ja sähköpostiosoitteen. Sen takia kassa Valmentaja-Akatemialla näyttää tältä:

kassa

Lataa lisäosa tästä

2. WC-AC Hook

Tämän lisäosan avulla voit yhdistää Active Campaign - sähköpostitiliohjelmasi sekä Woocommercen. Tällä tavalla voit määritellä ja siirrellä ihmisiä sähköpostilistoillasi sen mukaan millaisia valmennuksia he tilaavat.

Lataa lisäosa tästä

3. Woocommerce Custom Thank You Page

Tällä lisäosalla voit määritellä jokaiselle tuotteelle (valmennuksellesi) kustomoidun kiitos-sivun. Tämä sivu on se, mihin asiakas päätyy kun hän on maksanut ostoksensa Checkoutin tai Paytrailin kautta. Lisäosan avulla voit antaa tietyn tuotteen tilaajalla tarkempia ohjeita heti tilauksen jälkeen tai vaikka myydä seuraavan tuotteen suoraan kiitos-sivulla.

Lataa lisäosa tästä

4. Woocommerce Direct Checkout

Tämän lisäosan avulla voit ohjata asiakkaasi suoraan "Tilaa tästä" - napista tai linkistä kassalle. Normaalisti asiakkaat joutuvat kulkemaan ostoskorin kautta, mikä lisää yhden välivaiheen. Tämä vaihe on turha ja lisää mahdollisuuksia jättää ostos kesken.

Lataa lisäosa tästä

5. Woocommerce Zapier Integration

Tämän lisäosan avulla voi yhdistää Zapierin ja Woocommercen. Zapier on monipuolinen työkalu, jolla voi automatisoida lukuisia asioita.

Lataa lisäosa tästä

Copyright © Valmentaja-Akatemia 2016 • Rekisteriseloste • All Rights Reserved