Autamme asiantuntijoita rakentamaan tiimin ja kannattavan bisneksen osaamisen ympärille.

Valmentaja-akatemia perustettiin Timon ja minun halusta auttaa valmentajia, konsultteja ja kouluttajia tienaamaan enemmän ja auttamaan isompaa määrää asiakkaita.

Viimeiset pari vuotta olemme tehneet vähemmän valmennuksia ja keskitytty sen sijaan rakentamaan muutamien asiantuntijoiden ja tuotteiden ympärille yrityksiä. Eli konsultoinnin sijaan olemme ryhtyneet pitkäaikaisiksi kumppaneiksi ja osakkaiksi asiantuntijayrityksiin.

Meidän tavoite on rakentaa yritys siihen pisteeseen, että sitä pyörittää sopivan kokoinen tiimi asiantuntijaa tukemassa ja niin, että toiminta jatkaa kasvua omalla painolla. Ja myyntiä tulee joka vuosi sen verran, että se on kaikille hyvin kannattavaa.

Yhtenä esimerkkinä tästä on Maikin tarina, jonka alkuvaiheista kirjoitin vuosia sitten blogitekstin otsikolla "Kuinka tehdä 61110 euroa verkkovalmennuksella 2 viikossa".

Nyt tuosta ensimmäisestä julkaista on kaksi vuotta ja sen jälkeen myyntiä on tullut reilusti yli miljoona euroa. Tänä vuonna näyttää tuo maaginen miljoona tulevan pelkästään kuluvan vuoden aikana.

Samalla tiimiin on tullut noin 10 henkeä pyörittämään toimintaa ja auttamaan bisneksen kasvattamisessa. Ja mikä parasta niin sinä aikana reilusti yli 100 000 naista on käynyt erilaisia maksullisia ja ilmaisia valmennuksia saaden apua omaan hyvinvointiinsa.

Nyt etsimme seuraavia yhteistyötahoja, joiden kanssa lähteä rakentamaan yritystä.

Jos omaat taidon, jota haluat levittää ja samalla rakentaa kannattavan bisneksen (tai ainakin testata onko se mahdollista) niin laita viestiä ja sovitaan aiheesta tapaaminen.

Tai, jos sinulle tulee mieleen taho kenelle tälläinen yhteistyö voisi sopia niin kuulisin siitä mielelläni.

ILMAINEN KURSSI: NÄIN TÄYTÄT KALENTERISI VIIKOSSA MAKSAVILLA ASIAKKAILLA

Paina nappia ja lähetän sinulle tämän täysin ilmaisen 3-osaisen kurssin, joka opettaa sinulle kuinka täytät kalenterin asiakkailla. Saat ensimmäisen osan heti ja seuraavat osat tulevan viikon aikana.

KYLLÄ, HALUAN KURSSIN!

JÄTÄ NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI ALLE

TURVALLISUUS: Tietosi on 100% turvassa