Tule kirjoittamaan kirjaa kanssamme

Timo Hyväri

Allekirjoitimme Timon kanssa kustannussopimuksen Viisas Elämä - kustantamon kanssa. Ja nyt alkaa kirjaprojekti eli suomeksi viikoittaiset työleirit kirjoittamisen parissa.

Kirja tulee olemaan itsensä työllistäjille (yksinyrittäjille, freelancereille, apurahansaarjille, asiantuntijoille, valmentajille ja taiteilijoille) tai sellaiseksi haluaville.

Tavoitteenamme on rakentaa opas, jonka avulla voi lähteä vaikka nollasta ja päästä tilanteeseen, missä itsensä työllistäminen ei ole taistelua tai selviytymistä. Moni meistä tavoittelee vapautta olemalla oma pomo. Matka on kuitenkin kivikkoinen, ellei pääse kulkemaan valmiiksi raivattua polkua. Ja siksi kirjoitamme tämän kirjan.

Miksi kerron tästä nyt? Etsimme pientä ryhmää innokkaita ihmisiä, jotka haluavat olla mukana tässä projektissa antamassa ideoita ja esittämässä hyviä kysymyksiä.

Mitä saat osallistumisesta tähän ryhmään:

- Pääset ENSIMMÄISENÄ käsiksi kaikkiin kirjan materiaaleihin.
- Saat käytännössä ilmaista valmennusta sisältöjen muodossa, jos teet niissä opetetut asiat.
- Pääset antamaan palautetta ja vaikuttamaan kirjan sisältöön.
- Saat valmiin kirjan lahjaksi meiltä, kotiisi postitettuna.
- Saat 5 ilmaista verkkokurssia.
- Pääset samaan suljettuun Facebook - ryhmään meidän kanssa keskustelemaan kirjasta, bisneksestä ja elämästä.
- Pääset vaikuttamaan kirjan nimeen.
- Pääset osallistumaan kirjan markkinointiin ja näkemään kuinka se tehdään.

Sinun ei tarvitse olla oikolukija tai mestari kirjoittamaan itse. Kaipaamme mukaan innostuneita ihmisiä antamaan palautetta ja esittämään hyviä kysymyksiä. Tärkeintä on, että luet kaiken materiaalin mitä ryhmässä jaetaan ja annat parhaasi mukaan palautetta.

Tarvitset vain Facebook - tilin ja sähköpostiosoitteen.

Täytä tähän alle yhteystietosi ja kerro muutamalla lauseella miksi ryhmä kiinnostaisi sinua. Lähetä viesti ja olen yhteydessä sinuun pian. Saat silloin linkin suljettuun Facebook - ryhmään, jossa keskustelut käydään.

Joona Luostarinen

Copyright © 2016 Valmentaja-Akatemia.fi. Rekisteriseloste.