ILMAINEN VERKKOKURSSI JOONA LUOSTARISEN JA TIMO HYVÄRIN KANSSA

“Kuinka aloitat valmennusbisneksen 30:ssä päivässä, vaikka sinulla ei olisi edes ideaa.”

Hei.

Päätimme Joonan kanssa laittaa kaiken aloittaville valmentajille suunnatun verkkovalmennusmateriaalimme jakoon ilmaiseksi. Tulimme siihen tulokseen, että on fiksumpaa auttaa mahdollisimman monia ilmaiseksi, kuin yrittää tehdä muutamia kymppejä myymällä kursseja. Monilla aloittavilla valmentajilla ei ole kovin paljon rahaa, joten korjataan se ongelma ensin.

Kaikki kurssin materiaali on ilmaista ja sitä saa jakaa eteenpäin. Missään vaiheessa emme pyydä sinulta euroakaan rahaa kurssin sisällöistä. Kun saat bisneksesi kannattamaan, palaamme aiheeseen ja tarjoamme sinulle jotain muuta hyödyllistä. Kunhan vain keksimme mitä se voisi olla.

Sinä voit auttaa meitä keksimään sen. Se onnistuu helpoiten lähettämällä meille kysymyksiä kurssin aikana. Me vastaamme niihinkin ilmaiseksi. Pakko ei ole, mutta voit.

Tervetuloa mukaan.

- Timo Hyväri

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat kurssin ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy Emme jaa osoitettasi kenellekään tai lähetä spämmiä.

TÄMÄN ILMAISEN KURSSIN AIKANA TULET OPPIMAAN:

 • 1

  Näin tunnistat voittavan bisnesidean (ja kuinka löydät sellaisen).

 • 2

  6 bisneksen kuolemansyntiä, joihin aloittavat valmentajat sortuvat.

 • 3

  Kuinka teet omasta osaamisestasi ja taidoistasi valmennuksia, joita asiakkaasi haluavat ostaa

 • 4

  Kuinka hankit ensimmäiset 100 asiakasta.

 • 5

  Miten voit laskuttaa ilman omaa yritystä tai miten otat yrittämisen perusasiat mahdollisimman nopeasti haltuun (esimerkiksi perustat toiminimen)

 • 6

  Mitkä ovat bisneksen vaiheet, jotka tulet käymään läpi? Millainen on matkasi aloittavasta valmentajasta menestyväksi valmentajaksi?

Joona Luostarinen

Timo Hyväri

Kerro kurssista eteenpäin

MIKSI KURSSI ON ILMAINEN?

Monelta aloittavalta valmentajalta puuttuu tietoa KUINKA bisnes perustetaan. Monilla on jo osaamista riittävästi, mutta pelkkä valmennusosaaminen ei tuo ostavia asiakkaita. Se ei ole ratkaisu mihinkään.

Meillä on oma bisnes jo hyvällä mallilla, joten emme tarvitse rahaa kaikilta asiakkailtamme. Tottakai ilmaisen kurssin taka-ajatus on, että jossain vaiheessa osallistujista tulee myös maksavia asiakkaitamme. Ei kaikista, mutta osasta.

Sitä ennen pitää aloittaa jostain. Vaikka sitten nollasta.

MITÄ SAAT KURSSIN AIKANA?

Kurssin aikana saat, joka toinen päivä sähköpostin. Kurssi kestää yhteensä 30 päivää. Osa viesteistä sisältää e-kirjoja, osa on pelkästään tekstiä ja osa avaa sinulle ilmaisen lisävalmennuksen, jossa on videomateriaalia katsottavaksi useamman tunnin verran.

Voit lopettaa kurssin milloin vain, jos et koe saavasi siitä mitään hyötyä. Painat vain nappia sähköpostin lopussa. Et sitoudu koko aikana mihinkään, eikä kurssi maksa sinulle mitään.

Koskaan ei ole oikea aika aloittaa omaa bisnestä. Olosuhteet eivät ikinä ole täydelliset. Juuri siksi paras aika aloittaa oli eilen. Toisiksi paras aika on tänään.

Liity kurssille nyt.

privacy Emme jaa osoitettasi kenellekään tai lähetä spämmiä.

Kerro kurssista eteenpäin

Copyright © 2016 Valmentaja-Akatemia.fi. Rekisteriseloste.